Disclaimer

Footballhive is zelf geen aanbieder van weddenschappen. We hebben slechts als doel de speler te informeren over het aanbod van wedstrijden. Het online kansspelaanbod is in Nederland nog niet gelegaliseerd. Spelers worden dan ook nog niet beschermd door Nederlandse regelgeving. Wij zijn niet verantwoordelijk als jij geld verliest met betten. Ook zijn wij niet verantwoordelijk als jij besluit om lid te worden van onze service terwijl je minderjarig bent.

Wij maken geen claims of garanties dat jij geld zult verdienen met onze ideeën, informatie, groepen of strategiën. We hebben geen controle over jouw bankroll en daarnaast zijn de resultaten die jij met betten behaalt jouw volledige verantwoordelijkheid. Wij zijn hier om jou te helpen door middel van onze beste strategiën met jou te delen zodat jij de beste informatie hebt over sport wedstrijden.

Maar, niks op onze website een belofte of garantie voor toekomstige verdiensten. Financiële nummers die wij noemen op onze website, of op een van ons andere paginas of emails, zijn enkel schattingen of projecties gebasseerd op voorafgaande resultaten, en horen niet als exact of beloofd beschouwd te worden – Alle getallen zijn er alleen voor illustratieve doeleinden.

Wanneer je lid wordt van onze service, kan je deze maandelijks opzeggen. Om lid te worden van de community moet je minimaal 18 jaar oud zijn. Nadat wij de betaling hebben ontvangen zullen we proberen om je in een van de Whatsapp groepen te plaatsen binnen 24 uur. Mocht dit niet lukken, dan zullen wij je daarover inlichten. Wanneer het abbonement wordt stopgezet zullen alle geplande incassos geannuleerd worden, maar incassos die al in werking zijn gezet zullen geincasseerd worden.

Als je verder nog vragen hebt, stuur ons dan gerust een e-mail via info@footballhive.nl

Contactgegevens:

Groenstraat 139-155
5022LL, Tilburg
info@footballhive.nl
KVK: 75319705

soccer ball

Groenstraat 139-155
5022LL, Tilburg
KVK: 75319705

info@footballhive.nl
+31645845974

Footballhive

Al ruim 4 jaar de betrouwbaarste.

Copyright Footballhive (2020)

Open chat
Chatten met ons?
Hey, hoe kunnen we je helpen?